Veiligheidsdiensten

Voor iedere situatie een veiligheidsdienst

Bij Ahrouch Safety zijn wij toegewijd aan het bieden van professionele veiligheidsoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de unieke eisen van uw bedrijf. Of het nu gaat om brandveiligheid, EHBO, BHV of mangatwacht, onze ervaren en gekwalificeerde professionals zijn toegewijd aan het bieden van veilige en betrouwbare diensten.

Onze klantgerichte benadering stelt ons in staat om uw risico’s te verminderen, het vertrouwen in uw bedrijf te versterken en uw gebouwen veilig te houden. Wij gaan een stap verder door oplossingen aan te bieden voor de meest complexe veiligheidsproblemen, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke operationele taken binnen uw organisatie.

Kies voor Ahrouch Safety en laat ons uw veiligheid ontzorgen. Onze professionele en ervaren team staat garant voor een optimale bescherming van uw bedrijf, personeel en eigendommen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een veilige en betrouwbare werkomgeving voor uw bedrijf.

Onze veiligheidsdiensten

Brandwacht

Bij Ahrouch Safety bieden wij professionele rijks- en industriële brandwachten die speciaal zijn opgeleid en getraind om toezicht te houden op brandveiligheid in rijks- en industriële omgevingen. Onze brandwachten zijn gespecialiseerd in het bewaken van brandgevaarlijke situaties en nemen snel maatregelen bij problemen. 

Rijks- en industriële omgevingen kunnen specifieke brandrisico’s hebben die extra aandacht vereisen voor brandveiligheid. Deze omgevingen kunnen bijvoorbeeld grote machines, chemicaliën en grote hoeveelheden brandbare materialen bevatten. Een professionele rijks- en industriële brandwacht is getraind om deze specifieke risico’s te identificeren en te bewaken en kan snel en efficiënt handelen in geval van een brandgevaarlijke situatie.

Daarnaast speelt een brandwacht een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van werknemers en bezoekers. Dit helpt om het vertrouwen van uw klanten te versterken en uw bedrijf te beschermen tegen eventuele aansprakelijkheid. Een brandwacht kan ook helpen om uw bedrijf te voldoen aan de veiligheidseisen.

Kies voor Ahrouch Safety voor professionele rijks- en industriële brandwachten die zorgen voor een veilige en betrouwbare werkomgeving. Onze brandwachten zijn continu op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de veiligheidseisen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een veilige en betrouwbare werkomgeving voor uw bedrijf.

Bedrijfsbrandweer

Brandveiligheid is van levensbelang voor uw bedrijf, personeel en activa. Bij Ahrouch Safety bieden wij professionele brandbestrijdingsoplossingen die op maat zijn gemaakt voor uw unieke eisen. Onze ervaren en gekwalificeerde brandweerdeskundigen zorgen ervoor dat uw bedrijf optimaal beschermd is tegen eventuele brandgevaarlijke situaties.

Onze proactieve benadering zorgt ervoor dat risico’s worden verminderd, het vertrouwen in uw bedrijf wordt versterkt en uw activa veilig worden gehouden. Onze flexibele dienstverlening past zich aan de grootte en complexiteit van uw project, waardoor we een programma kunnen aanbieden dat is afgestemd op eenvoudige werkzaamheden tot hoog technische taken voor een optimale veiligheid.

Kies voor Ahrouch Safety en kies voor professionele brandveiligheid. Onze brandweeroplossing zorgt voor een ontzorging van brandveiligheid zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een veilige en betrouwbare werkomgeving voor uw bedrijf.

Mangatwacht

Werken in besloten ruimtes kan gevaarlijk zijn voor uw medewerkers, daarom is een professionele mangatwacht van groot belang. Bij Ahrouch Safety bieden wij deskundige mangatwachten die opgeleid zijn om toezicht te houden op uw medewerkers tijdens hun werkzaamheden in besloten ruimtes. Onze mangatwachten houden continu de activiteiten in de gaten en nemen snel maatregelen bij problemen, waardoor uw medewerkers veilig kunnen werken.

Onze flexibele dienstverlening past zich  aan de grootte en complexiteit van uw project. We bieden een programma dat is afgestemd op eenvoudige werkzaamheden tot hoog technische taken voor een optimale veiligheid. Bij Ahrouch Safety kunt u er zeker van zijn dat uw medewerkers veilig werken in besloten ruimtes. Onze professionele oplossing voor mangatwacht biedt een veilige, efficiënte en geruststellende oplossing voor bedrijven die werken in besloten ruimtes.

Vertrouw op de deskundige mangatwachten van Ahrouch Safety voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en een geruststellend gevoel voor u als werkgever. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een veilige en betrouwbare werkomgeving voor uw medewerkers in besloten ruimtes.

BHV-personeel

Bedrijfshulpverlening (BHV) is van groot belang voor de veiligheid van uw personeel en bezoekers. Ons team van gekwalificeerde BHV’ers is opgeleid om snel en efficiënt te handelen in geval van noodsituaties, zoals brandbestrijding en evacuatie. Onze BHV’ers zijn opgeleid om levens te redden en zorgen voor een veilige werkomgeving voor uw personeel en bezoekers.

Met Ahrouch Safety kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen voor bedrijfshulpverlening en dat uw personeel op de juiste manier is opgeleid om te handelen in noodsituaties. Ons team van BHV’ers is representatief en ervaren en zorgt voor een geruststellend gevoel voor bedrijven, wetende dat ze gekwalificeerde en betrouwbare hulpverleners hebben die klaar staan om te helpen als er iets gebeurt op de locatie.

Laat uw personeel en bezoekers zich veilig voelen door de professionele BHV-diensten van Ahrouch Safety te gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een veilige en betrouwbare werkomgeving voor uw bedrijf.

EHBO-personeel

EHBO is een essentiële service voor elk evenement, groot of klein. Onze gecertificeerde EHBO’ers bieden snelle en professionele hulp bij medische noodgevallen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw gasten. Ons team is gekwalificeerd in basale levensreddende technieken en heeft ervaring met evenementenmanagement, waardoor ze snel kunnen reageren op situaties en uw gasten helpen in geval van nood.

Met Ahrouch Safety kunt u er zeker van zijn dat uw evenement veilig en betrouwbaar is. Onze EHBO-diensten zijn beschikbaar voor evenementen in heel Nederland en we laten geen detail onopgemerkt bij het garanderen van de veiligheid van uw gasten. Onze EHBO’ers zijn er om u te helpen bij het coördineren van medische noodgevallen en uw gasten te helpen als er iets gebeurt op uw locatie.

Laat uw gasten zich veilig en ontspannen voelen bij uw evenement door de professionele EHBO-diensten van Ahrouch Safety te gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen bij het organiseren van een veilig evenement.

Neem contact met ons op

Wij komen graag persoonlijk met u in contact om uw vragen of situatie te bespreken. U kunt ons daarom dagelijks via email of telefonisch bereiken. Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten ontvangen wij graag uitgebreide informatie over uw situatie zodat wij u van een veiligheidsoplossing op maat kunnen voorzien.